Alarm

Safe & co installeert alarmsystemen tegen inbraak in huizen, appartementen, winkels of banken. Bekabeld of draadloos, al dan niet in combinatie met branddetectie. Hiervoor zijn we erkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken onder het nummer FOD BiZa 20 1557 06.

Wij zorgen ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks nazicht en onderhoud van uw alarmsysteem of voor de aansluiting aan de meldkamer.

Naast de klassieke alarmsystemen installeren wij ook brandcentrales en autonome branddetectoren.

Afbeeldingsresultaat voor branddetectie

De meest recente alarmsystemen zijn allemaal te bedienen vanop afstand met een APP. Safe&co koppelt uw alarmsysteem ook aan het (KNX) domoticasysteem.

SATEL mobile applications

Safe&co plaatst ook BlueShield. Dit is een innovatief totaalbeveiligingssysteem dat detectie en intelligente camerabewaking combineert aan de buitenkant van uw woning. BlueShield vormt als het ware een onzichtbaar beschermingsschild rond uw huis. Potentiële indringers worden zo opgemerkt – en afgeschrikt – nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen. Het systeem verwittigt u als iemand in de buurt van uw woning komt, waarna u onmiddellijk (ook op afstand) actie kunt ondernemen om verder onheil te voorkomen.

Safe&co behoort ook tot het netwerk van SECURITY EXPERT, waardoor wij beschikken over het FIDEA SMART HOME-label, wat een verlaging van de premie voor een woningverzekering bij FIDEA mogelijk maakt!!

 

 

SAFE & CO is erkend verdeler van:

Geïnteresseerd?

Breng ons op de hoogte van uw plannen,

dan laten wij weten hoe we kunnen helpen met uw (maat)project.